Vi søker knalldyktige utviklere

Har du lyst til å være med å videreutvikle fremtidsrettet programvare i et selskap som erfarer stadig økende interesse og etterspørsel etter sine produkter fra en sektor i vekst?  Vi søker utviklere til våre kontor i Bergen og Dale i Sunnfjord.

Avans leverer komplette system for pasient-, bruker- og behandlingsadministrasjon innenfor flere ulike sektorer knyttet til helse, rehabilitering og attføring. På kundelisten finnes alt fra små klinikker til store institusjoner.

Vi tilbyr fremtidsrettede løsninger, og vår programvare og våre moduler kan tilpasses den enkelte kundes behov for pasient- og brukeradministrasjon. Våre tjenester ivaretar nødvendige lovkrav og stadig skjerpede krav til konfidensialitet og oppbevaring av helse og persondata.

Avans har vært i markedet med sine løsninger i mer enn 10 år og har følgelig bransjeerfaring og en sunn og betydelig kundebase i bunn. I desember 2017 kom Atlantis Vest inn på eiersiden sammen med opprinnelig gründer, og den nye eierkonstellasjonen begynner nå arbeidet med å skrive et nytt kapittel i selskapets historie.  I den forbindelse søker vi etter personer til to ulike utviklerstillinger:

Applikasjonsutvikler

Vi søker en applikasjonsutvikler med erfaring fra frontend-utvikling i .NET. Det er en fordel om du har erfaring fra både frontend og backend (fullstack) utvikling.

Du må ha

 • Erfaring fra Microsoft .Net rammeverk
 • Kunne utvikle i VB.net og helst C#
 • Kjennskap til XAML (WPF og gjerne UWP)
 • Erfaring med Microsoft SQL-databaser eller lignende

Webutvikler

Vi søker en webutvikler med mye bakgrunn fra frontend-utvikling. Erfaring med moderne rammeverk basert på HTML5, CSS og Javascript er sentralt for stillingen.

Du må ha

 • Kjennskap til Apache
 • Kunnskap om moderne frontend-rammeverk som React, Angular og Node.js
 • Innsikt i effektiv bruk av XML, REST/SOAP-baserte tjenester, tjenesteorientering og gjenbruk

 

For begge stillingene ser vi etter deg som

 • Brenner for å utvikle viktige løsninger for samfunnet
 • Engasjeres av nye teknologier og løsninger
 • Har erfaring i å delta i smidige utviklingsprosjekt med hyppige leveranser
 • Har høyere utdannelse
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Du er presis, selvstendig og strukturert av natur. Ved problemer er du den som kommer med forslag til mulige løsninger.  Du kan å prioritere, og kan skille tydelig mellom detaljer og de store trekkene for å sikre fremdrift.  Du er allsidig og blir motivert av de utfordringer moderne utvikling byr på. Ikke minst er du ambisiøs både på selskapets og egne vegne.

 

Vi tilbyr

 • Et arbeidsmiljø med motiverte og engasjerte kollegaer i Dale i Sunnfjord eller Bergen
 • En utviklende jobb i et spennende teknologiselskap i vekst med en profesjonell og langsiktig eierkonstellasjon
 • Tilgang til stort nettverk med fagkompetanse innen utvikling gjennom vårt fagmiljø
 • En god porsjon med utfordringer som gir deg unike erfaringer.
 • Konkurransedyktige betingelser

Stillingene rapporterer til utviklingsleder. Kontorsted Dale i Sunnfjord eller Bergen.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til CEO Magnar Høyvik, telefon +47 480 80 027 eller til utviklingsleder Arvid Haugen +47 984 97 103.

Kort søknad/ CV sendes post@avans.no snarest, dog senest innen 15.03.2018.

Om Avans
Avans har neste generasjons løsninger for helsesektoren. Vi jobber for å forenkle arbeidsoppgavene til behandlere og terapeuter over hele Norge. Vår programvare og våre moduler kan skreddersys dine behov for pasientadministrasjon. Avans har hovedkontor i Dale i Sunnfjord og kontor i Bergen  
Se  www.avans.no for ytterligere informasjon

Om majoritetseier Atlantis Vest
Atlantis Vest er investeringsselskapet til familien Rieber og har en lang industriell forankring. Etter salget av Rieber og Søn (Toro, Denja, m.fl) til Orkla i 2012 så har Atlantis Vest i dag tre virksomhetsområder, hvorav Direkte Investeringer representerer hovedsatsningen fremover. Innen Direkte Investeringer gjøres majoritetsinvesteringer i selskaper som er i vekst eller i en moden faseØvrige virksomhetsområder inkluderer Shipping og Verdipapirer. Atlantis Vest ønsker å være en aktiv medspiller for ledelsen i utvikling av sine porteføljebedrifter, til beste for ansatte, eiere og samfunnet for øvrig.
For mer informasjon se www.atlantisvest.no 

2018-02-20T11:32:28+00:00

About the Author:

mm
Utvikling, design og markedsføring.

Leave A Comment